top of page

POSLOVI / OGLASI ZA POSAO

Search

Radnik u proizvodnji - Junior | Oglas za posao, Lazarevac


HR agencija Bulevar,  Radnik u proizvodnji - Junior, Poslovi Lazarevac, Poslovi Beograd, Poslovi preko Agencije, HR agencija Bulevar  je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji.
Radnik u proizvodnji - Junior | Oglas za posao

HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta iz Beograda, tražimo zainteresovane kandidate za rad u proizvodnji u Lazarevcu.


Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:

Radnik u proizvodnji - Junior

Mesto rada: Lazarevac (Vreoci)

Opis posla:


- Radi na odvajanju, sortiranju, obeležavanju i pakovanju odabranih gotovih proizvoda za domaće i inostrano tržište u skladu sa važećim standardima. Odgovoran za kvalitet urađenog.

- Pomoćni radnik na postavljanju paleta na transporter, prati rad linije škarta i radi na kontroli transportnih ploča.

- Upravlja sa liftom za podizanje tereta prema datim uputstvima.

- Vrši pripremu aluminijumske suspenzije prema tačno definisanom postupku u toku trajanja smene od 8 sati.

- Odgovoran za strogo pridržavanje propisanih mera zaštite na radu i protiv požarne zaštite

- Odgovoran za pridržavanje definisanih procedura i uputstava o načinu korišćenja mašina i pripadajućih alata kao druge opreme koja se koristi u proizvodnji.

- Odgovoran je za čistoću svog radnog mesta

- Obavlja i druge poslove potrebne za obavljanje proizvodnog procesaUslovi rada:


– Kvalifikacije: Minimum III Stepen - SSS , idealno tehničko - tehnološkog usmerenja. – Poželjno prethodno radno iskustvo – Angažovanje na duži vremenski periodNudimo Vam:


- Smenski rad:

  • 07:00-15:00

  • 15:00-23:00

  • 23:00-07:00

- U pitanju je rad u smenama , 2 prve , 2 druge i 2 treće , zatim su 2 dana slobodna.Zainteresovani kandidati se mogu javiti na telefon u periodu od 08:30h - 16:30h:


011/454-25-88

060/3066-099


ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs


Više o ponudi posla pogledajte na sajtu www.hr-agencija-usluge.comInfo - HR agencija

Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca - korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu - HR agenciji.

bottom of page