top of page

POSLOVI / OGLASI ZA POSAO

Search

HR administrator | Beograd


Beograd, Posao, Hr, Administracija,

Privredno društvo BULEVAR – resursi HR D.O.O. registrovano je i posluje kao podrška drugim kompanijama u sektoru obezbeđivanja i ustupanja ljudskih resursa, pružanjem kadrovskih usluga, tražimo radnike za posao:

HR administrator

Tražen HR administrator. Sjajna prilika za učenje i usavršavanje u oblasti ljudskih resursa.

Lokacija: Beograd

Opis pozicije: Izrada UOR. PPP i UOD, praćenje isteka ugovora i izdavanje prateće kadrovske dokumentacije; Izrada, ažuriranje i podnošenje dokumentacije za prijavu i odjavu zaposlenih na obavezno socijalno i zdravstveno osiguranje; Svakodnevna komunikacija sa PIO fondom; RFZO–om; Evidentiranje i priprema podataka za obračun zarada zaposlenih; Kontrola i odobrenje obračuna putnih troškova. akontacija i potraživanja zaposlenih: Komunikacija sa zaposlenima i klijentima na dnevnom nivou; Praćenje zakonskih propisa iz oblasti radnog prava.

Potrebne kvalifikacije: Minimum VI stepen stručne spreme; Odlično poznavanje rada na računaru posebno u Word–u i Excel–u; Minimum tri godine radnog iskustva na kadrovskim poslovima u ljudskim resursima; Aktivno znanje engleskog jezika; Vozačka dozvola B kategorije, aktivan vozač; Tačnost, preciznost, odgovornost i organizovanost u obavljanju svakodnevnog posla; Pouzdana osoba sa izraženim komunikacionim veštinama.

Ponuda poslodavca: Sjajna prilika za učenje i usavršavanje u oblasti ljudskih resursa; Rad u dinamičnom okruženju koje podstiče slobodno izražavanje mišljenja i ideja.

Biće kontaktirani samo kandidati/kandidatkinje koji uđu u uži izbor!

Prijave i CV biografije možete poslati na email adresu: poslovi@hrbulevar.rs

sa naznakom HR administrator

Kandidati se mogu prijaviti na brojeve telefona HR Bulevar:

Tel: +381 11 630-6580

Tel: +381 11 630-3844

Više o ponudi poslova na sajtu www.ustupanje-radnika.com

bottom of page