top of page

POSLOVI / OGLASI ZA POSAO

Search

Asistent u marketingu | Oglasi za posao, Beograd


HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe lanaca restorana iz Beograda, tražimo zainteresovane kandidate za rad u oblasti grafickog dizajna i marketinga.

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:


Asistent u marketingu Mesto rada: Vračar, Beograd

Opis posla: -Izrada oglasa u Adobe illustrator -Postavljanje oglasa na portalima za oglasavanje i na stranicama kompanije -Kreiranje sadržaja -Odrzavanje postojecih internet stranica -Predlaganje ideja i saradnja sa kolegama za marketing kampanje -Predlaganje inovativnih ideja -Realizacija vizuelnog sadržaja na osnovu zahteva

Uslovi rada: –Poželjni studenti treće i četvrte godine - Nije potrebno prethodno radno iskustvo, obezbedjena adekvatna obuka –Plaćena stručna praksa –Mogućnost zaposlenja nakon završene prakse -Inovativnost u radu, potreba za stalnim predlaganjem novih ideja i resenja -Upoznat je i prati nove trendove u oblasti marketinga -Potrebno znanje u upotrebi Adobe illustrator -Poznavanje osnova Google SEO optimizacije za oglasavanje -Poznavanje osnova za postavljanje Facebook kampanji -Poželjno iskustvo u marketingu, ali nije presudno -Kreativnost i inicijativnost u poslu -Vozačka dozvola B kategorije


Radno vreme: Pon-petka 8-16h ili 9-17h


Zainteresovani kandidati se u periodu od 08:30 – 16:30h mogu javiti na telefon:

011/454-25-88

060/3066-099

ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs
Info – HR agencija

Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca – korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu – HR agenciji.

bottom of page