top of page

POSLOVI / OGLASI ZA POSAO

Search

Pomoćni radnik u kuhinji | Kopaonik + smeštaj, hrana, prevoz

HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta sa Kopaonika, tražimo zainteresovane kandidate za poslove na poziciji pomoćnog radnika u kuhinji.

Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:


Pomoćni radnik u kuhinji Mesto rada: Kopaonik

Zarada: 70.000rsd Obezbedjen smeštaj, hrana i prevoz

Opis posla: -Pomoćni poslovi kuvaru u kuhinji -Priprema namirnica -Održavanje urednosti radnog prostora Uslovi rada: -NK/SSS -Poželjno iskustvo na istoj poziciji, ali nije neophodno Radno vreme: 8h u III smene Zarada: 70.000rsd

Zainteresovani kandidati se u periodu od 08:30 – 16:30h mogu javiti na telefon:

011/454-25-88

060/3066-099

ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs

Info – HR agencija

Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca – korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu – HR agenciji.

bottom of page