top of page

POSLOVI / OGLASI ZA POSAO

Search

Perač sudova | Kopaonik + smeštaj, hrana, prevoz
HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji.

Za potrebe Klijenta sa Kopaonika, tražimo zainteresovane kandidate za poslove na poziciji prodavca u pekari. Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju perača sudova.

Perač sudova Mesto rada: Kopaonik Zarada: 60.000rsd Obezbedjen smeštaj, hrana i prevoz


Opis posla: -Održava higijenu radnog prostora i opreme -Održavanje higijene u kuhinji -Pravilno rukovodi mašinom za čišćenje -Polira sudove i probor za jelo

Kvalifikacije: – NK/SSS -Nije potrebno prethodno radno iskustvo, obezbedjena obuka -Urednost i pedantnost Radno vreme: 8h u III smene Zarada: 60.000rsd


Zainteresovani kandidati se u periodu od 08:30 – 16:30h mogu javiti na telefon:

011/454-25-88 060/3066-099

ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs

Info – HR agencija Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova. Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca – korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu – HR agenciji.


bottom of page