top of page

POSLOVI / OGLASI ZA POSAO

Search

Operater na mašini za pakovanje | Oglas za posao, Maglić, Bački Petrovac + 600e


operater, masina, pakovanje, masina za pakovanje, maglić, bački petrovac, posao, poslovi, oglasi, oglas, HR Bulevar, agencija za zapošljavanje, Bulevar, studenti, nezaposleni
Operater na mašini za pakovanje | Oglas za posao

HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe klijenta ražimo zainteresovane kandidate za poslove na poziciji operater na mašini za pakovanje.


Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:

Operater na mašini za pakovanje

Mesto rada : Maglić, Bački Petrovac

Zarada: 600 evra

Opis posla: -Rukovanje mašinama za pakovanje -Podešavanje mašina u cilju dobijanja kvalitetnog pakovanja -Provera metal detektora prema utvrđenoj procedure -Provera kvaliteta kesice prema utvrđenoj procedure -Čišćenje i podmazivanje mašina za pakovanje Uslovi rada: -Nije neophodno radno iskustvo, ali je pozeljno -Stručna sprema nije od značaja -Obezbedjen smeštaj i doček kandidata, sprovodjenje na razgovor za posao sa poslodavcem i smeštanje kandidata -Od strane poslodavca refundira se 50% cene autobuske karte - Angažovanje ugovorom o radu na duži vremenski period Radno vreme: Rad u III smene po 8h (06-14, 14-23, 22-06) Prosečna zarada: 600 evraZainteresovani kandidati se mogu javiti na telefon u periodu od 08:30h - 16:30h:

011/454-25-88, 060/3066-099

ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs


Više o ponudi posla pogledajte na sajtu www.hr-agencija-usluge.comInfo - HR agencija

Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca - korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu - HR agenciji.

bottom of page