top of page

POSLOVI / OGLASI ZA POSAO

Search

Magacinski radnik | Nova Pazova + smeštaj, zarada 65.000 rsd.


HR agencija Bulevar je povezana sa glavnim kompanijama koje nude zapošljavanje u Republici Srbiji. HR Bulevar ima veliku ponudu poslova i svakodnevne oglase za posao kod različith Poslodavaca. Konkurišite na oglase za poslove i koristite HR usluge potpuno besplatno. Zapošljavanje je besplatno za sve kandidate koji konkurišu za posao u HR agenciji. Za potrebe Klijenta iz Beograda, tražimo zainteresovane kandidate za poslove na poziciji radnika u magacinu.


Agencija za privremeno zapošljavanje HR Bulevar d.o.o. iz Beograda traži izvršioca za poziciju:

Magacinski radnik Mogu se prijaviti kandidati iz svih delova Srbije Obezbedjen smeštaj

Mesto rada: Nova Pazova

Zarada: prosečna 65.000


Opis posla:

- Rad u proizvodno/magacinksim objektima

- Odvajanje robe prema nalogu

- Slaganje i odvajanje robe

- Otklanjanje skarta

- Skidanje gotovog proizvoda sa trake i redjanje na paletu


Uslovi rada:

- Nije neophodno radno iskustvo - Strucna sprema nije od znacaja

- Obezbedjen docek kandiidat, sprovodjenje na razgovor za posao sa poslodavcem i smestanje kandidata u smestaj - Od strane poslodavca refundira se 50% cene autobuske karte - Nije potrebno prethodno radno iskustvo - Angazovanje ugovorom o radu na duzi vremenski period - Radno vreme: Rad u III smene (07-15, 15-23, 23-07), radi se 7 dana i zatim 3 dana odnora - Prosecna zarada: 65.000 rsd.Zainteresovani kandidati se mogu javiti na telefon u periodu od 08:30h - 16:30h:

011/4542-588, 060/3066-099

ili poslati CV na email poslovi@hrbulevar.rs


Više o ponudi posla pogledajte na sajtu www.hr-agencija-usluge.comInfo - HR agencija

Koristite HR usluge privremenog zapošljavanja i Outstaffing-a ili uvedite Outsourcing zaposlenih na nivou kompanije ili pojedinih organizacionih delova.

Unapređujemo HR procedure I postupak zapošljavanja radnika kod Poslodavaca - korisnika HR usluga. Prepustite obavezu zapošljavanja profesionalnom poslodavcu - HR agenciji.

bottom of page