top of page

POSLOVI / OGLASI ZA POSAO

Search

HR Bulevar agencija za ustupanje radnika / Outstaffing usluge raspisuje konkurs za zapošljavanje rad


Otvoreni konkurs za nova radna mesta u manjim i većim formatima Trgovinskih objekata, za gradove Novi Sad, Beograd, Zrenjanin, Rumenka.

Tip ugovora: Radni odnos na određeno vreme.

Prednost: Nezaposlena lica redovno prijavljivana (na svaka 3 meseca) u Nacionalnoj službi za zapošljavanje u prethodnih 7 meseci.

Opis posla:

- Trgovci svoje radne obaveze izvršavaju u okviru objekata u kojima se vrši prodaja, imaju ulogu da zainteresuju kupca za određeni proizvod i da ga predstave u najboljem svetlu. Trgovci treba da predstave ceo asortiman proizvoda, da upute kupca u njegov kvalitet i da predoče prednosti zbog kojih bi se kupac trebao odlučiti za taj proizvod. - Vrši usluživanje i prodaju robe iz asortimana, izdaje fakture i naplaćuje potraživanja. Prati stanja zaliha, proverava cene i naručuje robu u okvirima ovlašćenja. - Organizuje isporuke robe kupcima. - Svaki artikal mora imati istaknutu cenu koja je izražena po jednom litru i po jedinici mere artikla. Artikle koji su na akciji istaći na vidno mesto. Jedan artikal ne sme imati dve različite cene. - Vodi računa o zalihama i raznovrsnosti robe na lageru, predlaže akcije za robu koja se slabo prodaje i koja je pred istek roka. - Prati prodaju, zahteve i potrebe kupaca, predlaže aktivnosti za unapređenje prodaje ovlašćenom licu.

Prijave i CV biografije možete poslati na email adresu: poslovi@hrbulevar.rs

Kandidati se mogu prijaviti na brojeve telefona HR Bulevar:

Tel: [+381 11] 630-6580

Tel: [+381 11] 630-3844

Fax: [+381 11] 344-72-57

Više o ponudi poslova na sajtu www.ustupanje-radnika.com

bottom of page