top of page

POSLOVI / OGLASI ZA POSAO

Search

Dobrodoslica na BULEVAR-resursi HR, posredovanje, zapošljavanje, ustupanje radnika

Dobrodosli na sajt www.ustupanje-radnika.com, agencije BULEVAR-resursi HR

BULEVAR- agencija za privrememno zapošljavanje je jedna od najpouzdanijih firmi za regrutovanje radnika, pružanje usluge trazenja i odabira kadrova za poslovanje, trazenje i odabir domacih kadrova, konsalting, iznajmljivanje kadrova, ustupanje kadrova i razmestaj.

BULEVAR- Ljudski resrusi, pruža usluge selekcije kadrova za rad u preduzećima, kompanijama i organizacijama u svakom segmentu poslovanja, neprofitnom, kao i drzavnom sektoru.

Primarne aktivnosti kompanije su regrutovanje, traženje i odabir kadrova za stalni i privremeni rad, i njihovo zapošljavanje i ustupanje klijentima kojima su radnici potrebni.

BULEVAR - ustupanje radnika nudi sledeći spektar povezanih usluga koje uključuju traženje i upućivanje kadrova (ustupanje/iznajmljivanje radnika); angažovanje kadrova iz Vaše firme eksterno putem naših usluga -preuzimanja radnika/outstaffing-a, kao i pomoć pri uspešnom rasporedu kadrova na odredjeni vremenski period.

Naše konkurentske prednosti su:

  • fleksibilna politika cena;

  • izvršenje radnih zadataka na vreme;

  • dva tipa ugovora po želji klijenta (ugovori o radu - stalni radni odnos -odredjeno, privremeni i povremeni poslovi);

  • provizija BULEVAR-resursa HR, direktno zavisi od broja angažovanih izvršioca;

  • posebni pristup svakom klijentu.

Bulevar-poresredovanje pri zapošljavanju, pronalazi vrlo pažljiv i odgovoran način da izaberete aplikante za svaki konkurs! Naš glavni zadatak je da odaberete pravi kadar za vašu firmu i zbog toga praktikujemo individualni pristup pri odabiru kandidata za svaki konkurs.

Bulevar-ustupanje radnika i proces zapošljavanja čini kvalitetnu uslugu koju pružamo i to je posao koji radimo sa zadovoljstvom! Mi radimo za vaš komfor!

Relokacija

BULEVAR- ljudski resrusi su optimalan i fleksibilan pružalac usluga relokacije ljudskih resursa na bilo koji sektor rada ili mesto zaposljavanja.

bottom of page